Sjældent har jeg været på et kursus, som så hurtigt har ændret min arbejdsdag - vel at mærke til det POSITIVE! Jeg er helt høj over en ryddet indboks og en overskuelig opgaveliste.

Jens Thor Hansen, Managing Director, Knudsen Plast A/S


Nysgerrig på vores Outlook kurser
Vi har et særligt setup med 1:1 sessioner, som gør hele forskellen.
Læs mere her.

 

Positiv oplevelse og effektivt kursus. Vi havde valgt at gennemføre kurset for alle marketingafdelings 7 medarbejdere samtidig, og det alene gav en god fælles forståelse og dialog om hvordan vi skulle bruge de mange muligheder i Outlook, bla. i fornbindelse med opgavestyring. Personligt fik jeg meget ud af at lave såkaldet regler for nye mail i min indbakke, hvilket har givet mig mere overblik i dagligdagen. Tak for et godt og udbytterigt kursus til BestPerformance.

Henrik Høgstrup, Head of Sales & Marketing, Lalandia A/S

 

Undervisning i smart brug af Outlook burde være obligatorisk på de fleste arbejdspladser, hvor man dagligt benytter Outlook som et af de primære kommunikationsværktøjer. Og kombinationen af kursus og individuel coaching er lige det der skal til, for at få det nødvendige udbytte heraf. De første dage efter den individuelle coaching kræver det virkelig selvdisciplin, at fastholde den struktur man har fået opbygget til alle sine mails og opgaver. Men ganske få dage derefter har man heldigvis fået indarbejdet en god rutine i fordeling og planlægning. Det er en kæmpe stor motivationsfaktor og yderst gavnligt for stressniveauet, at kunne fastholde kontrollen over sin indbakke. Mine medarbejdere kan ikke komme hurtigt nok på kursus.

Jeanne Rosenvinge, P&C Manager, Telia Danmark A/S

 

Før kurset troede jeg, at jeg mestrede Outlook - men BestPerformance viste en masse finesser i systemet, som bl.a. har gjort min indboks meget mere overskuelig og jeg kan nu også booke møder langt mere effektivt. Jeg kan varmt anbefale kurset!

Birgitte Kauffmann, PA hos AON Denmark A/S


Vi kører også temaspecifikke kurser i Outlook.
Fx håndtering af mange mails og opgavestyring i Outlook.
 

  • Troede egentlig at jeg var superbruger i Outlook indtil jeg kom på kursus hos Best Performance ;-) Dejligt at kunne lære så meget nyt på så kort tid om et system vi ikke kan undvære og bruger så meget - tusind tak for tålmodig og kompetent uddannelse til Julia. Dette kursus skulle være obligatorisk for os alle som bruger outlook, sikken en øjenåbner.

Helene Koers, Owner, Flexkapacitet ApS

 

Hos Kamstrup har vi et strategisk mål om kontinuerligt at øge organisationens effektivitet. Som HR chef er jeg ansvarlig for vi udvikler vores kompetencer i henhold til vores strategiske mål. Mange af vores medarbejder har arbejdet med Outlook i flere år uden af få fuldt udbytte af de muligheder som ligger i effektiv håndtering af mail, kalender og opgaver.

Best Performance lever til fulde op til sit navn og levere en meget effektiv undervisning hvor resultaterne er meget synlige og målbare. Undervisningen er designet så den er målrettet den enkelte person og jobfunktion.

Specielt aha oplevelse med ”Træk og slip”, effektiv opgavestyring har givet en her og nu effekt samtidig ser jeg også et øget fokus på den kontinuerlige effektivitets forbedring. 

Michael Stubbe, HR chef, Kamstrup A/S

 

Hos SPF-Danmark har alle funktionærer været på kursus i Effektiv opgavestyring. Alle har været meget tilfredse med kurset og har fået nogle godt tips fra BestPerformance. Som kursusarrangør er jeg meget tilfreds med den høje score på evalueringsskemaerne. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge BestPerformance - der er masser af tid (og penge) at spare i at effektivisere på dette område.

Conni Tetens, Personale- og Informationschef, SPF-Danmark

 

Hos Essencius PR og Kommunikation har vi haft virkelig godt udbytte af Effektiv Opgavestyring. Med udgangspunkt i et redskab vi benytter hele tiden, Outlook, har alle fået bedre overblik over opgaver, deadlines osv. En virkelig klar gevinst er mindre stress som følge af bedre overblik. Hver enkelt skal simpelthen 'have færre ting i hovedet' og det er nemt at synliggøre arbejdsbelastning - og at finde tid til at hjælpe kolleger.

Christina Schärfe Lambach, Partner, Essencius

 

Best Performance giver på kurset en glimrende indføring i effektiv opgavestyring. Det er hurtigt og praktisk i brug, og samtidig er det en meget effektiv sammenkobling mellem mail, kalender og opgaver. Som leder værdsætter jeg desuden de enkle muligheder for at tildele opgaver til mine medarbejdere, samtidig med at jeg fastholder overblik og kan følge op. Jeg kan varmt anbefale kurset, som på kort tid giver en rigtig god indføring i muligheder og metoder.

Filip Jenda, Direktør / VD, BostadsPortal.se

 

I forbindelse med firmaets udvikling og vækst, havde vi en udfordring omkring opgavestyring, og der kom BestPerformance ind i billedet. Vi har nu fået styr på mailhåndtering, opgavestyring og daglig planlægning via den individuelle virksomhedsrådgivning fra Henrik. Jeg har fået optimeret min dagligdag og det har givet mig et langt større overblik takket være de værktøjer fra BestPerformance. For mig har et større overblik automatisk givet mig mere ro, til at takle hverdagens udfordringer.

Allan Pedersen, Key Accound Manager, BRYDE & SØNNER A/S

 

Helt fantastisk underviser. Jeg er allerede i gang med at implementere systematikken. Kan varmt anbefales!

 

Referencer

Allianz

Alphabet

AON Denmark

Apotekerforeningen

Assa Abbloy

BDO Scanrevision

Bilka

Billetkontoret

Biogen

BMT - Bygge- og Miljøteknik

BMW Danmark

Dansk Retursystem

Dansk Sejlunion

DSB

EnviDan

Forenede Service

Foss Denmark

Frida Forsikring

Geberit

GN Store Nord

GSV

HCS Transport & Spedition

IDA - ingeniørforeningen

if forsikring

Jeudan

Kamstrup

Knudsen Plast

Lalandia

Landbrug & Fødevarer

Leif Hansen Rådg. Ing.

Metropol

Mettler-Toledo

Nets

Nordea

Novo Nordisk

Nykredit Forsikring

Ole Hagen Arkitekter

Oticon

PTU

RenoSyd

Silvan

Situs

SPF- Danmark

STARK

Stena Line

Strömma Danmark

Synthes

Swire Blue Ocean

Telenor

Telia 

TV2

Willis

Ørestadens advokatfirma

Vil du høre mere?

Go to top